Vantaan kuvataidekoulun toiminta jatkuu mahdollisen kunta-alan lakon aikana 3.-9.5.2022 lähes normaalina

Tiedote

Asiasanat

KulttuuriLapsiperheetMaahanmuuttajatNuoret

Mahdollisella kunta-alan lakolla saattaa olla vähäisiä vaikutuksia Vantaan kuvataidekoulun toimintaan.
Voimme joutua perumaan muutamien ryhmien tunteja 3.–9.5.2022 välisenä aikana, mutta pystymme todennäköisesti pitämään ison osan oppitunneista normaalisti.

Laiva myrskyävällä merellä.

Kuva: Vantaan kuvataidekoulu

Opettajat, jotka pitävät ryhmiensä tunnit mahdollisen lakon aikana normaalin aikataulun mukaisesti, ilmoittavat siitä koteihin sähköpostitse tiistaina 3.5. viimeistään alkuiltapäivän aikana.

Koulumme toimisto lähettää sähköpostiviestit tiistaina 3.5. alkuiltapäivän aikana niille ryhmille, joiden oppitunnit perutaan mahdollisen lakon ajalta 3.–9.5.

Lisätietoja: rehtori Juha Saari, juha.saari@vantaa.fi, p. 043 825 3756 tai koulun toimisto, kuvataidekoulu@vantaa.fi, p. 043 826 6709

Avainsanat

KuvataideLapsetNuoret 13 -20 v.Perheet