Vantaan kuvataidekoulun haku alkaa

Asiasanat

KulttuuriLapsiperheetMaahanmuuttajatNuoret

Vantaan kuvataidekoulun uusien oppilaiden hakuaika lukuvuodelle 2022-2023 alkaa perjantaina 1.4.2022. Hakuaikaa on 30.4. asti.
Lähiopetusryhmien  lisäksi tarjoamme uuden tavan osallistua taiteen perusopetukseen lukuvuodella 2022-2023.
Jo aikoinaan taidetta saattoi opiskella kirjekurssilla. Nyt tuomme tämän menetelmän nykypäivään hybridiopintojen muodossa.

Piiroshahmoja, soittimia ja väripaletti, sekä teksti Vantaan musiikkiopiston ja Vantaan kuvataidekoulun haku käynnissä 1.-30.4.

Haku käynnissä - Tule mukaan!

Hybridiopinnot toteutetaan pääosin etäopintoina. Lukuvuoden aikana on muutama lähiopintokerta. Taideopiskelu on mahdollista niillekin, ketkä eivät hankalan matkan tai muun syyn takia voi osallistua opetukseemme opetuspisteissä.

Tarjoamme kahta hybridiopintoryhmää, joista toinen on tarkoitettu
5–7-vuotiaille joiden apuna on huoltaja, ja toinen vain 10-12-vuotiaille.
Opetus tapahtuu pääosin etäopiskeluna yhtenä arkipäivänä ja osittain lähiopetuksena viikonloppuisin.
Etäopetuskertoja on lukuvuodessa 26.
Etätunnin kesto on 5-7-vuotiaiden ja huoltajien ryhmällä 75 min.
Etätunnin kesto on 10-12-vuotiaiden ryhmällä 90 min.
Lähiopintoja on molemmilla ryhmillä 4 kertaa lukuvuodessa.
Lähitunnin kesto on 180 min.
Lähitunnit pidetään Tikkurilan Kulttuurikeskus Orvokissa.
Oppilaat saavat lukuvuoden alussa materiaalipaketin, joka mahdollistaa tehtävien tekemisen kotona.
Lähiopetuksessa voimme käyttää tekniikoita, joita ei etäopetuksessa voi toteuttaa esim. keramiikka tai grafiikan menetelmät.
Ryhmien toteutuessa, toiminta alkaa elokuussa viikolla 35.
Lukuvuosi maksaa yhteensä 200 euroa.

Lisätietoja hybridiopinnoista antaa rehtori Juha Saari, juha.saari (at)vantaa.fi,
p. 043 825 3756

Tietoa meistä: Kuvataiteen perusopinnot jakautuvat ikätason mukaisiin opintokokonaisuuksiin. Opinnoissa oppilas etenee tasolta toiselle taitojaan kehittäen.
Opetustoiminnan lisäksi Vantaan kuvataidekoulu järjestää lyhytkursseja lapsille ja perheille.

Ilmoittaudu mukaan tästä.