Asiasana: Harrastustoiminta

Lyhytkurssit

Sisältösivu

Tervetuloa suosituille ja hauskoille lyhytkursseillemme.

Harrastusten Vantaa: kuvataiteen iltapäiväkerhot koululaisille

Sisältösivu

Tarjoamme Harrastamisen Suomen malli brändin alla 7-15-vuotiaille vantaalaisille koululaisille kuvataiteen iltapäiväkerhoja.

Yhteystiedot Kuvataidekoulu

Sisältösivu

Tältä sivulta löydät toimiston, opettajien ja toimipisteiden yhteystiedot.

Kuvagalleria

Sisältösivu

Katso millaisia töitä eri-ikäiset oppilaamme ovat tunneilla taiteilleet.

Tietoa oppilaalle

Sisältösivu

Tältä sivulta löydät lisätietoa kuvataidekoulun toiminnasta ja vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin.

Lukukausimaksut ja maksuhuojennukset

Sisältösivu

Tutustu lukukausimaksuihimme ja maksuhuojennuksiin.

Hae opiskelemaan

Sisältösivu

Tutustu hakuohjeisiimme. Lisäohjeita on myös eepospalvelun hakulomakkeessa.

Opintopolku

Sisältösivu

Kuvataiteen perusopinnot jakautuvat ikätason mukaisiin opintokokonaisuuksiin.

Vantaan kuvataidekoulun haku alkaa

Vantaan kuvataidekoulun uusien oppilaiden hakuaika alkaa perjantaina 1.4.2022 Hakuaikaa on 30.4. asti. Lähiopetusryhmien lisäksi tarjoamme uuden tavan osallistua taiteen perusopetukseen lukuvuodella 2022-2023. Jo aikoinaan taidetta saattoi opiskella kirjekurssilla. Nyt tuomme tämän menetelmän

Kansanedustajat kuvataidekoululaisten silmin - Muotokuvanäyttely Eduskunnan kirjastossa 8.2.-1.4.2022

Kuvataidekoulujen liitto haastoi syksyllä 2019 lasten ja nuorten kuvataidekoulut kautta maan mukaan yhteiseen näyttelyhaasteeseen, jossa ideana oli toteuttaa muotokuvia Suomen kaikista 200 kansanedustajasta.