Asiasana: Lapset

Lyhytkurssit

Sisältösivu

Tervetuloa suosituille ja hauskoille lyhytkursseillemme.

Yhteystiedot Kuvataidekoulu

Sisältösivu

Tältä sivulta löydät toimiston, opettajien ja toimipisteiden yhteystiedot.

Kuvagalleria

Sisältösivu

Katso millaisia töitä eri-ikäiset oppilaamme ovat tunneilla taiteilleet.

Tietoa oppilaalle

Sisältösivu

Tältä sivulta löydät lisätietoa kuvataidekoulun toiminnasta ja vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin.

Lukukausimaksut ja maksuhuojennukset

Sisältösivu

Tutustu lukukausimaksuihimme ja maksuhuojennuksiin.

Hae opiskelemaan

Sisältösivu

Tutustu hakuohjeisiimme. Lisäohjeita on myös eepospalvelun hakulomakkeessa.

Opintopolku

Sisältösivu

Kuvataiteen perusopinnot jakautuvat ikätason mukaisiin opintokokonaisuuksiin.

Kalman Linja - Kuvataidekoulun lopputyönäyttely avautuu 9.5.2022

Kuvataidekoulun opiskelijoiden lopputyönäyttely Kalman Linja avautuu yleisölle kauppakeskus Tikkurissa maanantaina 9.5.2022 klo 13.00.

Vantaan kuvataidekoulun toiminta jatkuu mahdollisen kunta-alan lakon aikana 3.-9.5.2022 lähes normaalina

Tiedote

Mahdollisella kunta-alan lakolla saattaa olla vähäisiä vaikutuksia Vantaan kuvataidekoulun toimintaan. Voimme joutua perumaan muutamien ryhmien tunteja 3.–9.5.2022 välisenä aikana, mutta pystymme todennäköisesti pitämään ison osan oppitunneista normaalisti.

Vantaan kuvataidekoulun haku alkaa

Vantaan kuvataidekoulun uusien oppilaiden hakuaika alkaa perjantaina 1.4.2022 Hakuaikaa on 30.4. asti. Lähiopetusryhmien lisäksi tarjoamme uuden tavan osallistua taiteen perusopetukseen lukuvuodella 2022-2023. Jo aikoinaan taidetta saattoi opiskella kirjekurssilla. Nyt tuomme tämän menetelmän