Palveluryhmä: Koulutus

Tähän listautuvat kaikki sisällöt, joille on merkitty palveluryhmäksi koulutus. Sivustolla saattaa kuitenkin olla myös muuta koulutukseen liittyvää sisältöä.

Vantaan kuvataidekoulu

Palvelu

Vantaan kuvataidekoulu tarjoaa kuvataiteen perusopetusta vantaalaisille 5−20-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Digituki avautuu uuteen ikkunaan, linkittää toiselle verkkosivustolle

Palvelu

Digitukea saa sähköisen asioinnin, verkkopalveluiden ja yleisimpien sovellusten käyttöön liittyvissä ongelmissa sekä tietokoneen, tabletin ja älypuhelimen käytössä.

Osaamista ja osallistumista – lapset ja nuoret mukaan tekemään kestävämpää ruokakulttuuria avautuu uuteen ikkunaan, linkittää toiselle verkkosivustolle

Hanke

Hankkeen tavoitteena on nostaa ruokailuprosentteja ja samalla laskea ateriapalveluiden hiilijalanjälkeä sekä opettaa kestävän elämäntavan periaatteita lapsille ja nuorille.

Kansanedustajat kuvataidekoululaisten silmin - Muotokuvanäyttely Eduskunnan kirjastossa 8.2.-1.4.2022

Kuvataidekoulujen liitto haastoi syksyllä 2019 lasten ja nuorten kuvataidekoulut kautta maan mukaan yhteiseen näyttelyhaasteeseen, jossa ideana oli toteuttaa muotokuvia Suomen kaikista 200 kansanedustajasta.

Ylioppilastutkinto ja -kirjoitukset avautuu uuteen ikkunaan, linkittää toiselle verkkosivustolle

Sisältösivu

Ylioppilastutkinto on toisen asteen tutkinto, jonka tehtävänä on vahvistaa laaja-alaista yleissivistystä. Tutkinnon suorittamista varten lukioissa järjestetään kahdesti vuodessa ylioppilaskokeet.

Hakeminen Vantaan kuvataidekouluun

Asiointipalvelu

Käytössämme on sähköinen eepospalvelu.

Vantaan kuvataidekoulun maksuneuvonta

Asiointipalvelu

Toimistomme palvelee maksuhuojennusten hakemisessa ja oppilasmaksuja koskevissa asioissa puhelimitse ja sähköpostitse suomeksi ja englanniksi lukuvuoden toiminta-aikoina.

Hakijaneuvonta Vantaan kuvataidekoulu

Asiointipalvelu

Vantaan kuvataidekoulun toimisto neuvoo hakemuksen teossa, vastaa opintoihin ja lyhytkursseihin liittyviin kysymyksiin puhelimitse ja sähköpostitse suomeksi ja englanniksi lukuvuoden toiminta-aikoina.

Vantaan kuvataidekoulu/Myyrmäkitalon toimipiste

Toimipiste